Skip to Content

Zelfstandig werkend kok

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamRestaurant VESSEL

Functieomschrijving

Hey jij daar! Voor VESSEL Kitchen & Bar zijn we opzoek naar iemand die de sterren van de hemel komt koken.


Good vibes…

…dat is waar het bij Vessel om draait. Met onze ligging in Hotel BOAT&CO, direct aan ‘t IJ zijn we jouw favoriete city escape; een plek om te relaxen en even uit de drukte van de stad te ontsnappen. Wij hebben respect voor elk product en duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog op het menu. Ons concept maken we af door op de kleine details te letten, zoals bijvoorbeeld de muziek.


Kom je langs?

We zitten in de upcoming Houthavens van Amsterdam, in het prachtige BOAT&CO. Wij zijn een hotel met 82 appartementen. BOAT&CO kun je zien als een all-day destination waar (inter-)nationale gasten naar blijven terugkeren. Alle appartementen hebben een luxe ingerichte keuken, woon- en werkruimte en de heerlijkste bedden.


Ben je er nog?!
Mooi! We willen je namelijk graag meenemen in een dag van je toekomstige functie. Omdat we als hotel zowel ontbijt, lunch én diner serveren is je dag indeling verschillend per shift. Toch zal je dagelijks een kop koffie drinken met de rest van het F&B team aan het begin van je dienst om de reserveringen en bijzonderheden voor de betreffende dag door te nemen. Zijn er gasten met speciale wensen? Moet er nog een menu worden bedacht voor een grote partij?
Versheid van producten vind je erg belangrijk en je doet altijd je best om hoge kwaliteit te waarborgen. Vervelend vind je het dan ook niet, als je een collega op een HACCP richtlijn moet wijzen. In de keuken van VESSEL staat iedereen open voor nieuwe ideeën, je aarzelt dan niet om je culinaire brein los te laten op de menukaart of om een nieuw component voor te stellen op één van de huidige gerechten.

Naast het doen van mise en place en het bereiden van gerechten, ondersteun je de Chef-kok en Sous-chef in hun taken en ben je bereid je ongezoute mening te geven over ideeën. Tijdens het diner weet je wat je moet doen om alle gerechten zo mooi en snel mogelijk in de passe te krijgen en heeft jouw gevoel voor smaak en stijl de overhand in het maken van beslissingen.

Vereisten

Is dit jouw ID?

 • Een sprekende persoonlijkheid die nu al staat te springen om te beginnen;
 • Een natural host. Iets vragen is niet nodig, je hebt het al gedaan;
 • Je hebt goede communicatie vaardigheden. In English as well;
 • Een flexibele houding en collegiale inzet want de business gaat 24/7 door;
 • Jij kent Amsterdam écht, je kan de leukste en ook de niet-toeristische hotspots delen met de gasten;
 • Werkervaring in de horeca is een pré.


What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden;
 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst;
 • We houden van flexibiliteit: zowel in het rooster als de bootcamp- en yogalessen die we bieden;
 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world;
 • Een jaarlijkse in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels;
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email

of