Skip to content

Technische Dienst Coördinator (All CITY ID locations)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamCITY ID HQ

Functieomschrijving

Zijn jouw drie meest gebruikte woorden “I got this”? Dan zijn onze drie woorden: “Onze hotels wachten!” Word jij onze Technische Dienst Coördinator van alle Nederlandse CITY ID locaties? Door jouw opgedane technische ervaring in hotels weet jij als geen ander hoe je de periodieke onderhoudswerkzaamheden en storingen moet coördineren. Het is daarnaast ook belangrijk dat jij alle teams aanstuurt samen met de Technische Dienst Manager en werk je mee op de vloer en rapporteer je dus ook  de Technische Dienst Manager van City ID.


Let’s go, vamos, on y va!

Momenteel bezitten we drie hotels met een eigen identiteit. Dat zijn niet zomaar hotels; onze kamers zijn appartementen mét hotelfaciliteiten. Luxe badkamers, compleet uitgeruste keukens, bedden om van te dromen… en je kunt bij ons terecht voor roomservice, wellness & fitnessruimtes. Onze City ID-hotels hebben een vooruitstrevend design, en flirten met de buurt en historie van de desbetreffende locatie. Als je er bent, wil je niet meer weg.

City ID will conquer the world. Wij hebben ambitieuze plannen en streven ernaar om minimaal 10 hotels te starten in grote Europese hoofdsteden. Meer en meer City ID-hotels zullen verschijnen op de internationale kaart. En dat doen we samen met jou! Wij groeien hard en hebben jou nodig om de groei nog beter te realiseren.


Ben je er nog?

Mooi! Wij nemen je graag nog mee in een dag van onze Technische Dienst Coördinator. Je begint de dag met een kop koffie terwijl je de dag bespreekt met je technische dienst team, hier bespreek je bijvoorbeeld openstaande storingsmeldingen en onderhoudswerkzaamheden. Daarna pak je je laptop en ga je door je onbehandelde mailtjes en houdt je uiteraard je contact bij met alle buitenbedrijven. 

Als meewerkend voorman, check je de faciliteiten en installaties en maak je uiteraard een praatje met de gasten. 
Vervolgens ga je lekker aan de slag. Je coördineert, begeleidt en controleert het werk van collega’s en externe partijen en steekt zelf ook graag de handen uit de mouwen. Zo neem je jezelf ook mee in de planning van taken voor alle locaties die er moeten gebeuren in samenwerking met de Technische Dienst Manager. Dit alles volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, werk- en presentatiemethoden. Je bent enthousiast om andere medewerkers te begeleiden in werkzaamheden en weet prioriteiten te stellen. Als een alert en technisch meesterbrein signaleer je terugkomende problemen en kom je met voorstellen voor verbeteringen en nieuwe materialen of werkwijzen. Je sluit de dag af met een lesje bootcamp. Dat zijn nog eens andere planken!


Vereisten

Is dit jouw ID?

Als Coördinator Technische Dienst zorg je dat alles op rolletjes loopt en ben je operationeel werkzaam. En dat is nogal een verantwoordelijkheid, met hotels vol gasten. Ben jij die geoliede machine die we zoeken?

 • Je hebt tenminste 2 jaar ervaring als coördinatie binnen de Technische Dienst, ervaring binnen de hotellerie is een pré.
 • Je hebt een MBO-diploma niveau 4 voor een technische opleiding, bij voorkeur aangevuld met elektrodiploma’s (bv. NEN3140) en beheerder brandmeld- en ontruimingsinstallatie
 • Je bent stressbestendig en goed in prioriteiten stellen
 • Je bent flexibel; storingen laten zich immers niet plannen
 • Je bent een meewerkend voorman
 • Je bent een ster in het houden van een goede helicopterview over alle locaties 
 • Je bent communicatief vaardig en spreekt zowel Nederlands als Engels
 • Je woont in Amsterdam en hebt een rijbewijs 


5 redenen om Technische Dienst Coördinator bij het ID Aparthotel te worden:

 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst;
 • Gratis gebruik van onze gym en we bieden kickboks lessen aan in het Westerpark;
 • We zijn snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world;
 • 20% korting in onze restaurants;
 • Hotel Employee Rate programma, wat inhoud dat je korting bij +2000 hotels wereldwijd ontvangt;
 • Een jaarlijkse in-house experience in onze hotels;
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Send us your ID!

Bij het ID Aparthotel zijn we heel benieuwd naar wie jij bent, dus solliciteer via de volgende pagina. 


ID Aparthotel is onderdeel van City ID

What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben de hotels van City ID allemaal een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.

of