Skip to content

Stage Front Office

amsterdam, Noord-Holland, NederlandID APARTHOTEL

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdagende stage in een jong en snelgroeiend bedrijf en zitten gastvrijheid en dienstverlening in je bloed? Dan is deze Front-Office stage misschien echt iets voor jou!

Het allerbeste van een hotel én appartement
Amsterdam ID Aparthotel (AIA) is een appartementenhotel 2.0. AIA gooit namelijk het beste van zowel een hotel als een appartement in de mix. Onze 127 kamers bieden je alles wat je nodig hebt en zelfs meer. Denk aan luxe uitgeruste keukens, een comfy woonruimte, bedden om van te dromen én een Smart TV met Spotify.
De rest van ons hotel is net zo compleet. Er is een fitness studio, game room en all-day restaurant: The 51, waar je van ’delicious street food’ geniet. Dat past goed bij de urban setting: AIA is maar een paar minuutjes lopen vanaf station Sloterdijk. Perfect voor vakantiegangers en business (wo)men.

ID Aparthotel is onderdeel van City ID
What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben de hotels van City ID allemaal een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.


Ben je er nog?!
Mooi! We willen je graag meenemen in een dag van onze Front-Office trainee. Je begint de dag met een lekkere kop koffie terwijl je collega’s van de vorige dienst overdragen wat er op dit moment allemaal speelt. Je komt met creatieve manieren om arriverende gasten te op leuke manieren te verrassen. Zo heeft je collega net een taart gebracht naar een jarige gast en is de ‘La Gazetta Dello Sport’-krant zojuist geleverd voor onze Italiaanse gast, die jij snel naar boven brengt! Terwijl jij je verder voorbereidt op je dienst in ons reserveringssysteem Mews, komen de eerste gasten inchecken. Jij kent Amsterdam op je duimpje en vertelt de gasten precies wat er deze dagen te doen is en waar dat ene lekkere bakkertje zit. Zoals je merkt verzorg je onze gasten echt van A tot Z. Omdat veel van onze gasten langere tijd bij ons verblijven, bouw je ook een speciale band met hen op. Gedurende je shift houd je een shift-report bij zodat al je collega’s op de hoogte zijn van wat er gaande is in het hotel.

Vereisten

Is dit jouw ID?
Als Front Office stagiair(e) zorg je ervoor dat de hotelervaring zo goed mogelijk begint. Zelfs al voordat de gasten voor je neus staan. Ook aan de telefoon en via mail ben je servicegericht. Herken je jezelf in het volgende?

 • Je bent een natural host. Iets vragen is niet nodig, je hebt het al gedaan
 • Je hebt een sprankelende persoonlijkheid die staat te springen om te beginnen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. In English as well
 • Je werkt zelfstandig, maar ook goed samen
 • Je kent Amsterdam door en door. De nieuwste plekken? Tried and tested!

Waarom juist FO stagiair(e) bij ID Aparthotel te worden:

 • Een lekkere stagevergoeding van €500,- bruto per maand.

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden.

 • We bieden volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.

 • Gratis gebruik van onze gym + er worden bootcamp & padel lessen aangeboden.

 • Hotel Employee Rate programma, wat betekent dat je korting kan ontvangen bij +2000 hotels wereldwijd.

 • Inhouse experience; ervaar het hotel waar je werkt als een gast.

 • Friendly voucher; laat jouw vrienden en familie meegenieten van onze hotels.

 • Me time day en een community day.

 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.

 • 20% discount in onze restaurants.

 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email


of