Skip to Content

Social Media Stage vanaf feb 2022

Nederland, Noord-Holland, amsterdamCITY ID HQ

Functieomschrijving

Denk jij in beelden, schud jij gemakkelijk creatieve copy uit je mouw en ben jij op de hoogte van de laatste online trends? Check dan snel bij ons in: City ID zoekt een social media stagiair(e).

Van het bedenken tot het uitvoeren van onze content-kalender, het bijhouden en inplannen van onze Social Media kanalen, het schrijven van blogs én het voorbereiden en bijwonen van fotoshoots: een dag op de afdeling Marketing is nooit saai. Bruis jij van de creatieve ideeën en weet je dit goed om te zetten naar tekst én beeld? Dan is deze gave stageplaats jou op het lijf geschreven!

Samen met de Content Manager ga voor een zo’n optimaal mogelijk resultaat. Krijg je een ‘go’ op je creatieve idee dan kun je, gewapend met onze spiegelreflexcamera (of telefoon), direct op pad om leuke stories, reels of post te maken. Of je werkt een dag op kantoor om bijvoorbeeld een blog over de buurt te schrijven. Met jouw ondernemende karakter zet je je in om ons merk goed op de (internationale) kaart te zetten.

Check in with us!
Jouw werkzaamheden voltooi je op toffe locaties. Zo is ons hoofdkantoor gevestigd in één van de hotels van City ID. In de urban setting van Amsterdam Sloterdijk, werken we tussen de hotelgasten en de locals samen aan een optimale gast-experience. Het is belangrijk dat je alle hotels leert kennen (en geloof ons, dat is een dikke plus). Dit betekent dat je de ene dag werkt in de lobby van Hotel BOAT&CO en een andere dag je koffie drinkt achter je laptop bij Hotel Twenty Eight. Geen saaie kantoorruimte voor jou dus. Pak je (werk)koffer maar!

Let’s go, vamos, on y va!
Momenteel bezitten we drie hotels met een eigen identiteit. Dat zijn niet zomaar hotels; onze kamers zijn appartementen mét hotelfaciliteiten. Luxe badkamers, compleet uitgeruste keukens, bedden om van te dromen… en je kunt bij ons terecht voor roomservice, wellness & fitnessruimtes. Onze City ID-hotels hebben een vooruitstrevend design, en flirten met de buurt en historie van de desbetreffende locatie. Als je er bent, wil je niet meer weg.

Vereisten


Just hop on board!
We’re ready for take-off (alleen jij ontbreekt nog in ons creatieve team).
Jij bent/hebt:

 • Een relevante HBO-opleiding gericht op Marketing, Communicatie of Hotelschool;
 • Aantoonbare affiniteit met Social Media;
 • Creatief, je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
 • Ervaring met fotografie is een dikke pré;
 • Een aanpakker met uitstekende organisatorische- en planningsvaardigheden;
 • Een teamplayer die ook zelfstandig kan werken;
 • Goede schrijf skills;
 • Je bent beschikbaar vanaf februari 2022 - eerder kan ook;
 • En je bent beschikbaar voor minimaal 6 maanden.


Redenen om  stagiair(e) bij Hotel City ID te worden:

 • Een lekkere stagevergoeding (€650,- HBO);
 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world, misschien kun je dus na je stage bij ons blijven werken;
 • Flexibiliteit. Zo is thuiswerken geen probleem én wellicht word je heel lenig tijdens één van onze yoga- en bootcamplessen die we aanbieden;
 • We bieden volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen;
 • Een in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels;
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een emailof