Skip to content

Reservations Stage

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandCITY ID HQ

Functieomschrijving

Volg jij op dit moment een hospitality opleiding en zou jij kennis willen maken met de backoffice binnen een hotel? Leef jij daarnaast ook voor resultaten en structuur en zit organiseren in je bloed? Check dan bij ons in, want CITY ID is nog op zoek naar een Reservations Stagiaire!


Check in with us!

Jouw werkzaamheden voltooi je op toffe locaties. Zo is ons hoofdkantoor gevestigd in één van de hotels van City ID. In de urban setting van Amsterdam Sloterdijk, werken we tussen de hotelgasten en de locals samen aan een optimale gast-experience. Hoe motiverend is dat! Pak je (werk)koffer maar!


Let’s go, vamos, on y va!

Momenteel bezitten we drie hotels met een eigen identiteit. Dat zijn niet zomaar hotels; onze kamers zijn appartementen mét hotelfaciliteiten. Luxe badkamers, compleet uitgeruste keukens, bedden om van te dromen… en je kunt bij ons terecht voor roomservice, wellness & fitnessruimtes. Onze City ID-hotels hebben een vooruitstrevend design, en flirten met de buurt en historie van de desbetreffende locatie. Als je er bent, wil je niet meer weg.

City ID will conquer the world. Wij hebben ambitieuze plannen en streven ernaar om minimaal 10 hotels te starten in grote Europese hoofdsteden. Meer en meer City ID-hotels zullen verschijnen op de internationale kaart. En dat doen we samen met jou! Wij groeien hard en hebben jou nodig om de groei nog beter te realiseren.


Ben je er nog?!

Mooi! Want als onze nieuwe Reservations Stagiair, zal jij alles leren omtrent de verantwoordelijkheid van A tot Z voor de reserveringen én gasten van onze drie hotels. Wij zoeken iemand die stressbestendig en zelfstandig is en secuur te werk gaat. Als schakel tussen de back- en front office, zul je flink aan je communicatie skills werken, met zowel de gasten als met alle commerciële en operationele afdelingen. Bij Reservations is het zeker niet alleen boekingen in het systeem zetten. De afdeling is een ware smeltkroes van werkzaamheden, je krijgt een stukje van alle afdelingen mee, van Guest Service tot Finance en alles ertussen in!


Jij krijgt de kans om te werken aan een heel scala aan competenties, welk allemaal op de afdeling aan bod komen. Je leert multitasken, iets wat na je stage ‘your middle name’ zal zijn, time management, taalvaardigheid, oplossingsgericht denken en je wordt gepusht om zelfstandig te werken. Je werkt misschien dan wel op kantoor, maar je bent en blijft het gezicht van het bedrijf. Als eerste contact bepaal jij de start van de gasten hun verblijf en met je service gerichtheid weet jij het verblijf al te beginnen met een dikke 10, zelfs voordat ze zijn komen inchecken!


Met de huidige groei van het bedrijf krijg je ook de kans om achter de schermen mee te kijken met projecten gerelateerd aan onze internationale uitbreiding. Is er ook nog iets waar je verder zelf nog aan zou willen werken? We are all ears! Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling en staan er altijd voor open om jou te helpen om je doelen te bereiken.


Onze afdeling bestaat momenteel uit een Manager en 3 medewerkers (allemaal oud stagiairs van City ID), 2 hebben voorheen stage gelopen op de Reservations afdeling. Een goed teken als je het aan ons vraagt! Wil jij wat ervaringen lezen van wellicht jou toekomstige collega’s? Klik dan hier: Onze ervaringen

Vereisten

Is dit jouw ID?

We’re ready for take-off (alleen jij ontbreekt nog in ons Reservations team). Als Reservations Coördinator ben/heb je:

 • Hospitality ervaring is een pre 
 • Een sprankelende persoonlijkheid die staat te springen om te beginnen
 • Georganiseerd en nauwkeurig werken in zijn/haar DNA
 • Een commerciële instelling en sterke communicatieve vaardigheden
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een flinke dosis humor


What’s in it for you?

 • Een lekkere stagevergoeding van €500,- (mbo) en €650,- (hbo) bruto per maand.
 • Gratis gebruik van onze gym + er worden bootcamp & padel lessen aangeboden.

 • Hotel Employee Rate programma, wat betekent dat je korting kan ontvangen bij +2000 hotels wereldwijd.

 • Inhouse experience; ervaar het hotel waar je werkt als een gast.

 • Bonus voor het aanbrengen van vrienden.

 • Friendly voucher; laat jouw vrienden en familie meegenieten van onze hotels.

 • 1 extra ‘me-time’ day en een ‘community’ day

 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.

 • 20% discount in onze restaurants.

 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email

of