Skip to Content

Recruiter

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamCITY ID HQ

Functieomschrijving

Weet jij hoe je de leukste talenten en experts kunt aantrekken voor onze groeiende hotelgroep, en zie jij het al helemaal zitten om samen met het team het onboarding proces verder te ontwikkelen? Lees dan onze vacature goed door! City ID is een groeiende hotelgroep die de komende jaren zal uitbreiden naar andere Europese hoofdsteden. Daarom zijn wij op zoek naar een Recruiter die naast het focus op recruitment meedenkt en meewerkt met het HR team om de gehele employee experience te verbeteren.


City ID

City ID will conquer the world. Wij hebben ambitieuze plannen en streven ernaar om minstens 15 appartementen hotels van elk zo’n 100 – 200 appartementen (!) te ontwikkelen in grote Europese hoofdsteden als Londen, Lissabon, Parijs en Milaan. Meer en meer City ID-hotels zullen verschijnen op de internationale kaart. En dat doen we samen met jou! Let’s go, vamos en on y va!

Jouw werkzaamheden voltooi je op toffe locaties. Zo is ons hoofdkantoor gevestigd in één van de hotels van City ID. In de urban setting van Amsterdam Sloterdijk, werken we tussen de hotelgasten en de locals samen aan een optimale gast-experience. Het is belangrijk dat je alle hotels leert kennen (en geloof ons, dat is een dikke plus). Dit betekent dat je de ene dag werkt in de lobby van Hotel BOAT&CO en een andere dag je koffie drinkt achter je laptop bij Hotel TWENTY EIGHT. Niet alleen een kantoorruimte voor jou dus. Ook fijn: nadat je een té gekke campagne hebt opgezet, zie je de resultaten meteen terug op de ‘werkvloer’. Hoe motiverend is dat! Pak je (werk)koffer maar!

Momenteel bezitten we drie hotels met een eigen identiteit. Dat zijn niet zomaar hotels; onze kamers zijn appartementen mét hotelfaciliteiten. Luxe badkamers, compleet uitgeruste keukens, bedden om van te dromen… Je kunt bij ons terecht voor roomservice, wellness & fitnessruimtes. Onze City ID-hotels hebben een vooruitstrevend design en flirten met de buurt en historie van de desbetreffende locatie. Als je er bent, wil je niet meer weg. Daarnaast hebben wij ook nog twee F&B concepten genaamd: ADAM’s ID en restaurant VESSEL, waar je ook veel mee te maken mee krijgt.


Ben je er nog?!
Mooi! We willen je namelijk nog graag meer vertellen over de rol van onze toekomstige Recruiter. Door onze snelgroeiende organisatie staat de voortdurende ontwikkeling van de processen, teams en talenten bovenaan in onze agenda. Jij zoekt actief talenten voor onze openstaande vacatures, de ene keer geef je bijvoorbeeld een presentatie op een hotelschool en de andere keer start je een “search” op via een wervingskanaal en zorg je voor een snel en goed recruitmentproces.

Hoe ga jij er voor zorgen dat wij de leukste talenten binnen halen? Dat de nieuwe medewerkers van City ID een toffe onboarding krijgen? Maar ook een belangrijke vraag is hoe je de cultuur goed overbrengt op kandidaten en nieuwe medewerkers. Samen met de Talent Acquisition Specialist ga jij deze vragen beantwoorden!


Voornamelijk zal jij je bezighouden met om de recruitment processen van a tot en met z uitvoeren en verbeteren voor onze operationele vacatures. Wanneer je een nieuwe medewerker hebt aangenomen zorg jij ook voor een goede onboarding.Het HR team bestaat momenteel uit een HR Director, een Talent Acquisition Specialist, een HR Coördinator en een HR stagiair(e). Jij zal aan onze Talent Acquisition Specialist gaan rapporteren. Samen voer je de strategie voor talent acquisitie uit en optimaliseer je deze.

Vereisten

Is dit jouw ID?
Als onze Recruiter heb je kennis over de hotel industrie, en weet jij de juiste mensen te enthousiasmeren voor een nieuwe baan! Herken je daarnaast jezelf in het volgende?

 • Je hebt een sprankelende en open persoonlijkheid die staat te springen om te beginnen;
 • Je hebt 1 tot 4 jaar relevante werkervaring in recruitment;
 • Recruitment binnen de hospitality is een vereiste;
 • Je woont in of nabij Amsterdam;
 • Je bent communicatief sterk en weet prioriteiten te stellen;
 • Je weet hoe je talenten kan vinden via verschillende kanalen;
 • Jouw enthousiasme is aanstekelijk en daardoor weet jij de beste match te vinden voor City ID;
 • Je bent voor 40 uur per week beschikbaar.

What’s in it for you?

Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden;
 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst;
 • We houden van flexibiliteit: zowel in het rooster als de bootcamp- en yogalessen die we bieden;
 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world;
 • Een jaarlijkse in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels;
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

Send us your ID!

Bij City ID zijn we heel benieuwd naar wie jij bent. Vertel ons HR team alles over jouw identiteit. En wie weet, tot snel!

of