Skip to Content

Marketing Manager

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamCITY ID HQ

Functieomschrijving

Ben jij de gedreven Marketing Manager die onze groeiende hotelgroep City ID op de internationale kaart gaat zetten? Wij zijn onze gehele identiteit aan het vernieuwen en kunnen jouw expertise en creativiteit goed gebruiken!

City ID will conquer the world. Wij hebben ambitieuze plannen en streven ernaar om minstens 15 appartementen hotels van elk zo’n 100 – 200 appartementen (!) te ontwikkelen in grote Europese hoofdsteden als Londen, Lissabon, Parijs en Milaan. Meer en meer City ID-hotels zullen verschijnen op de internationale kaart. En dat doen we samen met jou! Let’s go, vamos en on y va!


Wat wij zoeken…

Momenteel bouwen wij aan een sterke positionering en een nieuwe identiteit voor onze hotelgroep. Als Marketing Manager geef je leiding aan het Marketing team, bestaande uit een Content Manager en een Online Marketeer, en daarnaast stuur je externe bureaus aan die zich focussen op onze SEA, Social Advertising en PR-activiteiten. Je denkt met hen mee en zorgt voor een goed verloop van de marketing activiteiten. In samenwerking met collega’s van andere commerciële afdelingen, waaronder Revenue, Sales, Events en de hotel operaties, coördineer je (openings)campagnes voor onze hotels en optimaliseer je o.a. de guest journey en onze (online) marketingkanalen. Jij kent natuurlijk de fijne kneepjes van het vak en plannen en organiseren zit in je DNA. Je levert op tijd én je blijft scherp onder druk van deadlines (no pressure ;)). Je analyses en bevindingen rapporteer je direct aan de Marketing Director. 


Waar kom je te werken?

Jouw werkzaamheden voltooi je op toffe locaties. Zo is ons hoofdkantoor gevestigd in één van de hotels van City ID. In de urban setting van Amsterdam Sloterdijk, werken we tussen de hotelgasten en de locals samen aan een optimale gast-experience. Het is belangrijk dat je alle hotels leert kennen (en geloof ons, dat is een dikke plus). Dit betekent dat je de ene dag werkt in de lobby van Hotel BOAT&CO en een andere dag je koffie drinkt achter je laptop bij Hotel TWENTY EIGHT. Niet alleen een kantoorruimte voor jou dus. Ook fijn: nadat je een té gekke campagne hebt opgezet, zie je de resultaten meteen terug op de ‘werkvloer’. Hoe motiverend is dat! Pak je (werk)koffer maar!

Momenteel bezitten we drie hotels met een eigen identiteit. Dat zijn niet zomaar hotels; onze kamers zijn appartementen mét hotelfaciliteiten. Luxe badkamers, compleet uitgeruste keukens, bedden om van te dromen… Je kunt bij ons terecht voor roomservice, wellness & fitnessruimtes. Onze City ID-hotels hebben een vooruitstrevend design en flirten met de buurt en historie van de desbetreffende locatie. Als je er bent, wil je niet meer weg.

Vereisten

Just hop on board!

We’re ready for take-off (alleen jij ontbreekt nog in ons creatieve team). Als Marketing Manager ben je conversie gedreven en heb je een goed begrip van adwords en analytics. Daarnaast heeft onze ideale collega:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een ondernemende mindset: jij handelt proactief en denkt in mogelijkheden;
 • Analytische skills en je bent in staat om informatie helder te structureren om zo problemen of kansen boven water te krijgen;
 • Een sterke gastgerichtheid met een commerciële blik naar onze doelgroepen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal;
 • Een flinke dosis humor en creativiteit;
 • Een sprankelende persoonlijkheid en staat te popelen om te beginnen.

What’s in it for you?

Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij eigen ideeën worden gewaardeerd;
 • Een plek bij een snelgroeiende hotelgroep met ambitieuze plannen;
 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst;
 • Flexibiliteit, je kunt kiezen in welk hotel je wilt werken én wellicht word je heel lenig tijdens één van onze yoga- en bootcamplessen die we aanbieden;
 • Een plek bij een snelgroeiende hotelgroep met ambitieuze plannen;
 • Een jaarlijkse in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels;
 • Personeelsborrels en uitjes om nooit te vergeten.

Send us your ID

We zijn heel benieuwd wie jij bent en kijken uit naar je motivatiebrief en CV! Tot snel!

of