Skip to content

HR Specialist

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandCITY ID HQ

FunctieomschrijvingHeb jij ervaring in HR, binnen de hospitality branche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze functie is gevestigd in het bruisende Amsterdam, waar wij op dit moment drie locaties hebben.


About City ID

Wij zijn City ID, een snelgroeiende en prijswinnende hotel groep uit Amsterdam. Momenteel bezitten we drie hotels met een eigen identiteit. Dat zijn niet zomaar hotels; onze kamers zijn appartementen met hotelfaciliteiten. Onze City ID-hotels hebben een vooruitstrevend design, en flirten met de buurt en historie van de desbetreffende locatie. Als je er bent, wil je niet meer weg. We werken vanuit onze hotels (en geloof ons, dat is een groot voordeel!) en het kantoor zit in één van onze hotels in de urban setting van Amsterdam Sloterdijk.

Samen met onze aandeelhouders APG en Aware Super ontwikkelen wij aparthotels voor korte en lange verblijven. Ons doel is om nieuwe hotels te ontwikkelen in Europese top steden zoals Londen, Dublin, Parijs, Berlijn, Lissabon, Barcelona en Milaan. En dat doen we samen met jou! Wij groeien hard en hebben jou nodig om de groei nog beter te realiseren.


Ben je er nog?!
Mooi! We willen je namelijk nog graag meer vertellen over de rol van onze HR Specialist. Door onze groeiende organisatie staat de voortdurende ontwikkeling van ons team, de processen en vooral de gehele employee experience bovenaan onze agenda.

We zijn een organisatie waar de mens voorop staat en waarbij we ons continu willen verbeteren, we oprecht zorgen voor elkaar, onze gasten en omgeving en wij positieve impact willen maken, elke dag weer. Zo zijn wij het afgelopen jaar voor het eerst gecertificeerd als Great Place To Work en blijven we hier ambitieuze doelen voor stellen om het steeds weer beter te maken voor onze teams. Wat ons onderscheidt als werkgever is onze ‘drive’, ambitie en instelling van onze teams gecombineerd met onze ‘people focus’ en doorgroeimogelijkheden. En dat alles in een omgeving waarin je jezelf kan zijn, wij unieke verschillen omarmen en vooral ook samen genieten en successen vieren.


In deze rol ben je volledig verantwoordelijk voor de HR administratie van de volledige HR-cyclus van al onze medewerkers in de verschillende hotels en ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle HR vragen van medewerkers omtrent in-, door- en uitstroom. Wij werken in Sympa (HRIS) waarin je alle werknemers gegevens up-to-date zult houden. In deze functie werk je nauw samen met onze HR Stagiaire, welke jij in de dagelijkse werkzaamheden begeleid.

Daarnaast liggen er toffe projecten om op te pakken, zoals o.a. het organiseren van trainingen voor de medewerkers en zijn wij bezig met het introduceren van ons nieuwe merk dat in 2024 een sterke focus zal hebben voor onze employer branding. Hier kun je met je creativiteit helemaal in los gaan! Tenslotte zal je de eerste helft van het jaar ook ondersteunen bij het uitvoeren van enkele taken van onze Talent Acquisition Specialist, die met zwangerschapsverlof zal zijn.

Je komt te werken in een gezellig HR & Talent team waar je nauw mee samenwerkt en daarom werken wij allemaal ook 4 dagen per week op kantoor (welke locatie dan ook) en 1 dag vanuit huis.

Vereisten

Just hop on board!
Als onze HR Specialist ben je gericht op mensen en werk je graag samen met het team om het beste resultaat te bereiken. Herken je jezelf in het volgende?

 • Je hebt 2-4 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de hospitality branche;

 • Je communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels (in woord en geschrift);

 • Kennis van relevante Nederlandse wetgeving en Horeca CAO is een mooie pré;

 • Een proactieve mentaliteit: je handelt proactief en denkt in oplossingen;

 • Je bent administratief sterk onderlegd en hebt een oog voor detail;

 • Je bent voor 40 uur per week beschikbaar, gevestigd in of omgeving Amsterdam (32 uur is bespreekbaar)


What’s in it for you?

Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden;

 • Een bonusregeling op basis van performance;

 • Een goed geregeld pensioen zonder eigen bijdrage;

 • Naast je vakantiedagen heb je jaarlijks 1 dag voor jezelf en 1 dag voor een ander te besteden (vrijwilligerswerk);

 • Gratis parkeren in onze hotels ( uiteraard als er genoeg plek is op locatie);

 • Een jaarlijkse in-house experience, Friendly vouchers voor onze hotels en korting via Hotel employee rate platform in meer dan 2000 hotels wereldwijd.

 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Send us your ID!

Bij City ID zijn we heel benieuwd naar wie jij bent, dus solliciteer via de volgende pagina en wie weet tot snel!
of