Skip to content

Guest Service Pro (Part-time)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandID APARTHOTEL

Functieomschrijving

Doe jij niets liever dan de verwachting van iedere gast overtreffen en ken jij de hotspots in iedere uithoek van Amsterdam? Wordt dan part-time onze Guest Service Pro bij het ID Aparthotel!


Het allerbeste van een hotel én appartement
Amsterdam ID Aparthotel (AIA) is een appartement hotel 2.0. AIA gooit namelijk het beste van zowel een hotel als een appartement in de mix. Onze 127 kamers bieden je alles wat je nodig hebt en zelfs meer. Denk aan luxe uitgeruste keukens, een comfy woonruimte, bedden om van te dromen én een Smart TV met Spotify.

De rest van ons hotel is net zo compleet. Er is een fitness studio, game room en all-day restaurant. Dat past goed bij de urban setting: AIA is maar een paar minuutjes lopen vanaf station Sloterdijk. Perfect voor vakantiegangers en business (wo)men.


ID Aparthotel is onderdeel van City ID

What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben de hotels van City ID allemaal een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.


Ben je er nog?!
Mooi! We willen je namelijk nog graag meenemen in een dag van een Guest Service Pro. Je begint de dienst met een overdracht met je collega’s. Hier kom je ook met creatieve manieren om de gasten die deze week aan komen te verrassen. Zo heeft een collega net een taart gebracht naar een jarige gast en is de Italiaanse krant net binnen voor onze long-stayer, die breng jij snel naar boven: Grazie!
Terwijl jij je verder voorbereidt op je dienst in ons reserveringssysteem Mews, komen de eerste gasten inchecken. Jij kent Amsterdam op je duimpje en vertelt de gasten precies wat er deze dagen te doen is en waar dat ene lekkere bakkertje zit. Zoals je merkt verzorg je onze gasten echt van A tot Z. Omdat onze gasten langere tijd bij ons verblijven, bouw je ook een speciale band met hen op.
De gehele dag ben je 110% service aan het verlenen aan alle gasten, tussendoor schrijf je de overdracht voor de volgende shift, ze moeten natuurlijk niet vergeten een fles bubbels te brengen naar kamer 112 waar een bruidspaar verblijft wat vandaag 10 jaar getrouwd is! Als Guest Service Pro ben je dynamischer dan een receptiemedewerker en sta je vaak voor onverwachte uitdagingen, al weet jij hier passend op te reageren.


Vereisten

Is dit jouw ID?
Als Guest Service Pro zorg je ervoor dat de hotelervaring zo goed mogelijk begint. Zelfs al voordat de gasten voor je neus staan. Ook aan de telefoon en via mail ben je servicegericht. Herken je jezelf in het volgende?

 • Je bent een natural host. Iets vragen is niet nodig, je hebt het al gedaan;
 • Parttime beschikbaar;
 • Je hebt een sprankelende persoonlijkheid die staat te springen om te beginnen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. In English as well;
 • Je werkt zelfstandig, maar ook goed samen;
 • Je kent Amsterdam door en door. De nieuwste plekken? Tried and tested!;
 • Je hebt bij voorkeur al achter een hotelreceptie gestaan.


What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden;
 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst;
 • Hotel Employee Rate programma, wat betekend dat je korting kan ontvangen bij +2000 hotels wereldwijd;
 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world;
 • Een jaarlijkse in-house experience in ons hotel;
 • 20% discount in onze restaurants;
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email

of