Skip to content

Guest Service Pro

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBOAT&CO

Functieomschrijving

Doe jij niets liever dan de verwachting van iedere gast overtreffen en ken jij de hotspots in iedere uithoek van Amsterdam? Word dan onze Guest Service Pro (Receptie medewerker) bij BOAT&CO! Wij zoeken namelijk op dit moment een fulltime nieuwe aanwinst voor onze team.

Bound to be a success!


Met 82 appartementen ingericht door Martin Brudnizki Design Studio, zet BOAT&CO koers om een hotel te worden waar (inter-)nationale gasten naar blijven terugkeren. Alle appartementen hebben een luxe ingerichte keuken, woon- en werkruimte en de heerlijkste bedden. Ook weerspiegelen de kamers de Amsterdamse Houthaven; sommige zelfs letterlijk. Zoals het penthouse met waanzinnig uitzicht over het IJ.


Kom je langs?

De rest van ons hotel is net zo compleet. Van het atrium tot het terras en van de spa tot het restaurant: overal combineert BOAT&CO internationaal design met Amsterdamse charme en gastvrijheid. Waar we ook trots op zijn: BOAT&CO heeft een eersteklas duurzaamheidscertificaat. Mooi in de stijl van de Houthaven, een 100% klimaat neutrale wijk.


Ben je er nog?!
Mooi! We willen je namelijk nog graag meenemen in een dag van een Guest Service Pro. Je begint de dienst met een overdracht met je collega’s. Hier kom je ook met creatieve manieren om de gasten die deze week aan komen te verrassen. Zo heeft een collega net een taart gebracht naar een jarige gast en is de Italiaanse krant net binnen voor onze long-stayer, die breng jij snel naar boven: Grazie!
Terwijl jij je verder voorbereidt op je dienst in ons reserveringssysteem Mews, komen de eerste gasten inchecken. Jij kent Amsterdam op je duimpje en vertelt de gasten precies wat er deze dagen te doen is en waar dat ene lekkere bakkertje zit. Zoals je merkt verzorg je onze gasten echt van A tot Z. Omdat onze gasten langere tijd bij ons verblijven, bouw je ook een speciale band op.

Vereisten

Is dit jouw ID?
Als Guest Service Pro zorg je ervoor dat de hotelervaring zo goed mogelijk begint. Zelfs al voordat de gasten voor je neus staan. Ook aan de telefoon en via mail ben je servicegericht. Herken je jezelf in het volgende?

 • Je bent een natural host. Iets vragen is niet nodig, je hebt het al gedaan;
 • Je hebt een sprankelende persoonlijkheid die staat te springen om te beginnen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. In English as well;
 • Je werkt zelfstandig, maar ook goed samen;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar; 
 • Je kent Amsterdam door en door. De nieuwste plekken? Tried and tested!;
 • Je hebt bij voorkeur al achter een hotelreceptie gestaan, maar staan we overal voor open!


What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden.
 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst.
 • Gratis gebruik van onze gym + er worden kickboks lessen aangeboden in het Westerpark.
 • Hotel Employee Rate programma, wat betekend dat je korting kan ontvangen bij +2000 hotels wereldwijd.
 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.
 • Een jaarlijkse in-house experience in één van onze hotels.
 • 20% discount in onze restaurants.
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email

of