Skip to content

F&B Supervisor (FT)

Nederland, Noord-Holland, amsterdamADAM's ID

Functieomschrijving

Een unieke kans om samen met de F&B Manager het hele restaurant (concept) te veranderen. Kom werken als F&B Supervisor bij Adam’s ID!

Het allerbeste van een hotel én appartement
Adam’s ID is het gezellige restaurant en de woonkamer van het ID Aparthotel. Hier kunnen onze gasten perfect terecht voor een ontbijt, maar ook heerlijke gerechten tijdens de lunch of het diner. Daarnaast kunnen we vergadering of event organiseren voor zo’n 200 gasten. ADAM’s ID past qua styling goed bij de urban omgeving: het ID Aparthotel is maar een paar minuutjes lopen vanaf station Sloterdijk. Perfect voor vakantiegangers en business (wo)men.

Het ID Aparthotel is een appartementenhotel 2.0. Wij gooien namelijk het beste van zowel een hotel als een appartement in de mix. Onze 127 kamers bieden je alles wat je nodig hebt en zelfs meer. Denk aan luxe uitgeruste keukens, een comfy woonruimte en bedden om van te dromen. De rest van ons hotel is net zo compleet, er is een fitness studio, game room en een sauna.

Ben je er nog? Mooi!

We willen je graag een kijkje laten nemen hoe jouw gemiddelde dag eruit zal zien. Je begint de dag met een goede kop koffie terwijl je met je collega's een praatje maakt. Je zorgt ervoor dat de taken van de dag verdeeld worden in het team, zodat het evenement en het restaurant goed draait. Ondertussen serveer je de hotelgasten hun ontbijt, lunch of als je een avonddienst hebt diner. Gedurende je hele shift doe je samen met het team zelf de afwas en zorg je altijd dat aan het einde van je shift alles er strak bij ligt.

Je maakt de roosters met de F&B Manager en zorgt dat de bestellingen en andere administratie goed bijgehouden worden. Samen werken jullie de plannen van het nieuwe concept uit en bereiden jullie de ‘rebranding’ goed voor. Zo zorg je met events en sales ervoor dat straks niemand meer om Adam’s ID heen kan!

Na afloop drink je nog één biertje met jouw team en het receptie team haakt ook aan, een gezellige dag afsluiter!

Vereisten

Is dit jouw ID?

Onze F&B Supervisor krijgt de kans om samen met de manager het team & concept uit te bouwen. Je bent dus in ieder geval gedreven en ondernemend, maar daarnaast ben jij;

 • Een sprekende persoonlijkheid die nu al staat te springen om te beginnen.
 • Je bent een zelfstarter bomvol ideeën om het restaurant goed op de kaart te zetten.
 • Naast het bedenken van ideeën weet je deze natuurlijk ook soepel te implementeren.
 • Je hebt goede communicatie vaardigheden.
 • Een flexibele houding en collegiale inzet want de business gaat 24/7 door.

What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden.
 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst.
 • Gratis gebruik van de gym & er worden kickboks lessen aangeboden in het Westerpark.
 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.
 • Een jaarlijkse in-house experience in ons hotel.
 • 20% korting in onze restaurants.
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

Enthousiast?!
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: work@cityidgroup.com vergeet niet een gouden tip voor de gasten toe te voegen aan je sollicitatie. Wij zijn al erg benieuwd naar JOU en jouw IDentity!

Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com

Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email

of