Skip to content

Event Specialist

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamCITY ID HQ

Functieomschrijving

Press & Influencer Events, Friday Summer Parties, Insane Company dinners en elke eerste zondag een Endless Boozy Brunch. Klinkt dit als jou ideale werkweek, dan is deze functie misschien wel the perfect fit voor jou?!

Wij, City ID zijn namelijk op zoek naar een natural Event Superstar voor ons groeiende team. Onze ambitie is namelijk om na een succesvolle uitrol van BOAT&CO/Vessel en ID Aparthotel/AdamsID in Amsterdam, nu ook Big City London en nog vele andere Europese Major cities, op de kaart te gaan zetten voor events in de komende jaren. City ID will conquer the world!

Getting excited, lees dan nu verder.


The Job

Bij BOAT&CO en ID Aparthotel focussen wij op zowel Social als Corporate Events (groepen van 8 tot 100 mensen) en werken we met een breed scala aan bedrijven en gasten met de nodige diversiteit. Denk aan internationale fashion bedrijven, maar ook scale up/start ups in o.a. de creatieve sector.

Van onze nieuwe Event Specialist verwachten wij dat jij met je bruisende persoonlijkheid en natural flair, nieuwe klantrelaties makkelijk opbouwt en met onze bestaande klanten het contact altijd warm houdt. Je ademt hospitality en organiseren zit in je bloed. Je bent een ster in snel schakelen en hebt een goede balans tussen sales, organisatie en niet te vergeten… de operatie.

Daarnaast zoeken wij ook iemand die naast een commerciële mindset, ook creatief kan denken en energie ervan krijgt om samen met de Event Manager City ID-waardig-eventconcepten te bedenken voor bestaande en nieuwe locaties (how exciting!!).

Je rapporteert in deze functie aan de Event Manager.


Your working day in a nutshell

What is a morning without a cup of coffee (of thee? We don’t judge!). Nadat jij je mailbox hebt geopend begin je met een strakke dagplanning. Maar.. Eerst even een uurtje brainstormen met de Event Manager voor een aantal coole, verfrissende concepten voor BOAT&CO en ID Aparthotel.

Daarna behandel je wat binnengekomen aanvragen die uiteraard snel gebeld moeten worden en… er is later vandaag een groot Event van een belangrijke klant bij BOAT&CO (Vessel) waar jij je gezicht uiteraard even moet laten zien en zorgt dat alles op-en-top geregeld is.

Sales, Events en de operatie breng jij feilloos bij elkaar, want een draaiboek opstellen met eye-for detail is voor jou een easy job en in de sheetmeeting bespreek je alle onderdelen van het event met jouw collega’s in de operatie.

Je bent snel met de computer en hierdoor zijn de offertes die je opstelt, zo de deur uit. Aanvragen gaan 9 van de 10 keer door, want jij hebt een commerciële mindset en bent een ster in onderhandelen.

Aftersales? Je belt onze contactpersoon de dag na het event op om te checken of alles naar wens is geweest en je staat klaar om meteen een nieuwe offerte voor ze opstellen.

Vereisten

What do you bring to the table?

Als onze nieuwe Event Specialist ben je sociaal, gemotiveerd en proactief. Je handelt proactief en professioneel in alle interacties. Je zult georganiseerd moeten zijn met veel aandacht voor detail. Daarnaast heb/ben je; 

 • Minimaal 1 jaar ervaring in een Sales of Commercieel gerelateerde functie met het vermogen om een ​​breed scala aan gasten aan te spreken en te verbinden, idealiter opgedaan in een vergelijkbare 'Lifestyle'- of boetiekrestaurant- of hotelsector;
 • Een commerciële en creatieve mindset (Sky's the Limit!);
 • English is your second language, en spreek/schrijf jij natuurlijk vloeiend;
 • Je hebt ambitie om te groeien in je functie en bent eager-to-learn;
 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit;
 • Eerdere ervaring met Salesforce, Mews is een voordeel, maar volledige training wordt gegeven!


What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden.
 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst.
 • Gratis gebruik van onze gym + er worden kickboks lessen aangeboden in het Westerpark.
 • Hotel Employee Rate programma, wat betekend dat je korting kan ontvangen bij +2000 hotels wereldwijd.
 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.
 • Een jaarlijkse in-house experience in één van onze hotels.
 • 20% discount in onze restaurants.
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com

Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email

of