Skip to Content

Duty Management stagiaire

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBOAT&CO

Functieomschrijving

Altijd alles een stapje voor? Oog voor detail en op zoek naar een verantwoordelijke stage waarin optimale gastbeleving centraal staat? Dan is de Duty Management stage écht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een Duty stagiaire die kan starten in December 2021.


BOAT&CO is het nieuwste hotel van City ID. Zoals al onze hotels, heeft ook BOAT&CO een eigen identiteit. Ben jij het gezicht dat daarbij past? Als Duty Management Trainee aan jou de eer om deze identiteit door te voeren in het contact met onze gasten. Weet jij ze te vertellen waar je de beste croissants van de stad haalt? Welke gast graag een krantje op de kamer leest? En hoe je al deze kennis en ervaring overbrengt op de Guest Service Pro’s? Lees dan verder.


Bound to be a success!

BOAT&CO heeft koers gezet een hotel te worden waar internationale gasten naar blijven terugkeren. Met haar 82 appartementen ingericht door Martin Brudnizki Design Studio, verwelkomt BOAT&CO straks entrepreneurs en digital nomads, trotse moeders en vaders, ervaren reizigers en toeristen uit eigen land. Zo rijk als haar gasten, is ook haar identiteit. BOAT&CO is rauw en toch schitterend. Alle appartementen hebben een luxe ingerichte keuken, woon- en werkruimte en de heerlijkste bedden. Ook weerspiegelen de meeste kamers de Amsterdamse Houthaven, waaronder het penthouse met waanzinnig uitzicht over het IJ.


Ben je er nog?

Mooi! We willen je namelijk nog graag meenemen in een dag van onze Duty Trainee.

Je begint je dienst met een overdracht met je collega’s. Jullie bespreken met elkaar wat er speelt die dag. Hoeveel check-in’s staan er op het programma en welke gasten hebben speciale wensen? Ook bespreken jullie creatieve ideeën om de gasten deze week extra te verrassen.

Na de ochtendmeeting loop je een ronde door het hotel. Je checkt het hele gebouw op mankementen en geeft dit indien nodig door aan de Technische Dienst. Ook ga je een kopje koffie drinken bij het housekeeping-kantoor terwijl jullie doornemen welke appartementen schoongemaakt moeten worden.

Eenmaal weer beneden zie je dat de Meeting & Events afdeling wel een handje kan gebruiken, gelukkig ben jij van alle markten thuis! Wanneer je denkt even te kunnen rusten zie je dat er een hoop nieuwe recensies zijn geplaatst welke aandachtig moeten worden gelezen en beantwoord.

Vereisten

Is dit jouw ID?

Als Duty management trainee verzorg jij onze gasten van A tot Z. Om onze gastvrijheid naar het hoogste niveau te tillen, vragen we het volgende van je:

  • Je bent een inspirerende coach voor je collega’s;
  • Je hebt een sprankelende persoonlijkheid die staat te springen om te beginnen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. In English as well;
  • Je kent Amsterdam door en door. De nieuwste plekken? Tried and tested!;
  • Multitasken is voor jou niet nieuw.


What’s in it for you?

  • Een lekkere stagevergoeding (€400,- MBO en €650,- HBO);
  • We houden van flexibiliteit: zowel in het rooster als de bootcamp en yogalessen die we bieden;
  • We bieden volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen;
  • Een jaarlijkse in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels;
  • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email


of