Skip to content

Allround F&B Medewerker (FT/PT)

amsterdam, Noord-Holland, NederlandThe 51

Functieomschrijving

Goedemiddag! Hallo! Bonjour! Gutentag. Hola! Nǐ hǎo! Privet. Geia sas. S̄wạs̄dī. Xin chào. Ciao. Ben jij die duizendpoot naar wie The 51 op zoek is en kijk jij er naar uit om ervaring op te doen op zowel in het restaurant, achter de bar en tijdens evenementen? Kom dan werken bij The 51!

Het allerbeste van een hotel én appartement
The 51 is het gezellige restaurant en de woonkamer van het ID Aparthotel. Hier kunnen onze gasten perfect terecht voor een ontbijt, maar ook heerlijke gerechten tijdens de lunch of het diner. Daarnaast kunnen we vergadering of event organiseren voor zo’n 200 gasten. The 51 past qua styling goed bij de urban omgeving: het ID Aparthotel is maar een paar minuutjes lopen vanaf station Sloterdijk. Perfect voor vakantiegangers en business (wo)men.

Het ID Aparthotel is een appartementenhotel 2.0. Wij gooien namelijk het beste van zowel een hotel als een appartement in de mix. Onze 127 kamers bieden je alles wat je nodig hebt en zelfs meer. Denk aan luxe uitgeruste keukens, een comfy woonruimte, bedden om van te dromen én een Smart TV met Spotify. De rest van ons hotel is net zo compleet, er is een fitness studio, game room en een sauna.

Ben je er nog? Mooi!
We willen je graag een kijkje laten nemen hoe jouw gemiddelde dag eruit zal zien. Je begint de dag met een goede kop koffie terwijl je met je collega's een praatje maakt over de reserveringen en evenementen die die dag gaan plaatsvinden. Nu weet je precies wanneer er een koffiebreak moet worden voorbereid voor een conferentie en wanneer de business-lunch van 15 gasten zal arriveren. Ondertussen serveer je de hotelgasten hun ontbijt, lunch of, als je een avonddienst hebt, diner. Gedurende je hele shift doe je samen met de keuken zelf de afwas en zorg je altijd dat aan het einde van je shift alles er strak bij ligt.

Een frequente gast komt iets drinken in de bar en maakt een praatje met je. Je praat over activiteiten die in het weekend te doen zijn. Jij weet als geen ander welk food-festival zeker een bezoekje waard is en je raadt hem een coole city-tour aan waar je over gehoord hebt. Je grapjes zorgen ervoor dat iedereen met een grote glimlach op het gezicht het pand verlaat nadat ze de rekening hebben betaald. Na afloop drink je nog één biertje, met jouw team en het receptie team haakt ook aan, een gezellige dag afsluiter.

Vereisten

Is dit jouw ID?

  • Je bent een sprekende persoonlijkheid die nu al staat te springen om te beginnen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt veel interesse om meer in de F&B te leren. (ervaring dus niet vereist);
  • Je hebt goede communicatie vaardigheden;
  • Een flexibele houding en collegiale inzet want de business gaat 24/7 door.


What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

  • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden;
  • Gratis gebruik van onze gym & er worden kickboks lessen aangeboden in het Westerpark.
  • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world;
  • Een jaarlijkse in-house experience in ons hotel.
  • 20% korting in onze restaurants.
  • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.


Nog steeds enthousiast?

Solliciteer dan snel!


Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email


of