Skip to Content

Allround F&B medewerker

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamRestaurant VESSEL

Functieomschrijving

Hey, jij daar! Ben jij op zoek naar een horeca baan waarbij je écht bij alle facetten meehelpt om de gast een unieke ervaring te bezorgen? Voor Vessel Kitchen & Bar zijn wij op zoek naar enthousiaste service-heroes!


Good vibes…

…dat is waar het bij Vessel om draait. Met onze ligging in Hotel BOAT&CO, direct aan ‘t IJ zijn we jouw favoriete city escape; een plek om te relaxen en even uit de drukte van de stad te ontsnappen. Wij hebben respect voor elk product en duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog op het menu. Ons concept maken we af door op de kleine details te letten, zoals bijvoorbeeld de muziek.


Kom je langs?

We zitten in de upcoming Houthavens van Amsterdam, in het prachtige BOAT&CO. Wij zijn een hotel met 82 appartementen. BOAT&CO kun je zien als een all-day destination waar (inter-)nationale gasten naar blijven terugkeren. Alle appartementen hebben een luxe ingerichte keuken, woon- en werkruimte en de heerlijkste bedden.


Ben je er nog?!

Mooi! We willen je namelijk graag meenemen in een dag van je toekomstige functie. Als All-round F&B Medewerker heb je te maken met verschillende shifts. Mocht jij een ontbijtshift hebben, dan start jij de dag met een lekkere kop koffie zet het ontbijt klaar waar we (h)eerlijke producten serveren van lokale ondernemers. Doordat je de gast herkende wist je al dat er een flat-white besteld zou worden. Je maakt de mooiste koppen koffie en brengt deze met de krant naar je vaste gasten uit de buurt.

Aan het begin van de middag komt er een vaste gast aan de bar zitten en jullie kletsen over de tofste food-festivals die er dat weekend plaatsvinden in de stad.

Jouw persoonlijke service en hospitality zorgen ervoor dat iedereen het restaurant met een glimlach verlaat, maar dat ze het liefst morgen weer terug komen. Gedurende je dag zorg jij ook dat de stewarding gedaan wordt, zorg jij dat de volgende shift lekker clean kan beginnen en dat alle rekeningen nauwkeurig worden opgesteld en worden afgerekend.

Vereisten

Is dit jouw ID?

 • Een sprekende persoonlijkheid die nu al staat te springen om te beginnen;
 • Een natural host. Iets vragen is niet nodig, je hebt het al gedaan.
 • Je hebt goede communicatie vaardigheden. In English as well.
 • Een flexibele houding en collegiale inzet want de business gaat 24/7 door;
 • Jij kent Amsterdam écht, je kan de leukste en ook de niet-toeristische hotspots delen met de gasten;
 • Werkervaring in de horeca is een pré


What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:

 • Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden.
 • Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst.
 • We houden van flexibiliteit: zowel in het rooster als de bootcamp- en yogalessen die we bieden.
 • City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.
 • Een jaarlijkse in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels.
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

Nog steeds enthousiast?
Solliciteer dan snel!


Onderdeel van City ID
City ID. What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben al onze hotels een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world. www.cityidgroup.com


Mocht je eventueel nog vragen hebben, stuur ons dan een email

of